Mensen maken zuid

Contact

Heb je een vraag, wil je advies over een aanvraag of wil je graag wat donder maar je weet niet hoe? Dan kun je contact opnemen met Maud de lokale coördinator Fonds voor Zuid

Mail naar: info@fondsvoorzuid.nl of bel Maud op het telefoonnummer 0636097324. Zij is bereikbaar op maandag en vrijdag tussen 12.00-16.00 uur.

Is de lokale coördinator niet bereikbaar? Bel met Mensen Maken Amsterdam op 06 25 30 57 78.

Ben je op zoek naar andere fondsen die ook buurtprojecten ondersteunen? Klik hier voor een overzicht.

Veelgestelde vragen:

Is er een leeftijdsmarge om aan te vragen? Iedereen kan in principe een aanvraag doen, als het maar een leuk plan is voor velen in de buurt.

Hoe vaak mag je een aanvraag doen? Je mag zo vaak een aanvraag doen als je wilt. Wanneer je een toekenning hebt gekregen, moet je wel de verantwoording daarvan eerst indienen voordat je een nieuwe aanvraag kan doen.

Moet je als aanvragen ook het project uitvoeren of mag je ook een soort van opdrachtgever zijn? Dat zou kunnen bijvoorbeeld in het volgende geval: soms is er een organisatie of instantie die een aanvraag doet namens een bewoner en die helpt bij de uitvoering.

Hoe lang mag er zitten tussen je aanvraag en de uitvoering van het project? De regel is dat je een half jaar hebt om aanspraak te maken op de bijdrage, dat wil zeggen maximaal een half jaar.

Kijk hier voor meer veelgestelde vragen met betrekking tot de buurtfondsen in Amsterdam.

 

 

 

Initiatiefnemers:
Partners: