Mensen maken zuid

Fonds voor Zuid – Spreekuur Live Streaming

Stel live jouw vragen over Fond voor Zuid.

6 april 2020 van  14.00-15.00 uur via Facebook; https://www.facebook.com/Fonds-voor-Zuid-330864307534750/

Heb je een goed idee en wil je meer weten over een aanvraag doen bij Fonds voor Zuid. Stel dan live een vraag via Facebook live stream.

Wij hopen dat alles goed met jullie gaat en jullie je werkzaamheden zo goed mogelijk kunnen voortzetten.
Fonds voor Zuid is er voor iedereen een goed idee voor de buurt. Dit geldt oom de komende weken!

In deze tijden van ‘social distancing’ zal iedereen creatiever moeten zijn in de uitvoering van plannen voor de buurt. Wij merken nu al dat plannen die al gemaakt waren origineel worden aangepast en dat er ook veel nieuwe ideeën ontstaan. Om elkaar te ondersteunen met de dagelijkse belangrijke dingen maar ook om elkaar op een vrolijke manier door de dag te helpen.

Wij willen graag laten weten dat wij ook nu mooie plannen voor de buurt willen ondersteunen met een financiële bijdrage. Hiervoor kun je bij ons een aanvraag indienen. Het buurtfonds staat voor het ondersteunen van kleinschalige buurtinitiatieven die als doel hebben om het buurtgeluk in Amsterdam Zuid te vergroten. Bijvoorbeeld: een onlinecursus koken voor de straat, met het oog op gezamenlijk eten in de toekomst; eenzame ouderen bellen en voorlezen; muziek maken vanaf het balkon; een platform op zetten ervaringen te delen; thuisschool boekjes maken en via de brievenbus uitdelen; of een buurtkant opzetten met de geschiedenis en de toekomst voor de buurt. Je kunt al een kleine bijdrage van 150 euro aanvragen en maximaal 3.000 euro als organisatie.

De eerstvolgende sluitingsdatum voor aanvragen is vrijdag 10 april. Binnen twee weken weet je of jouw plan ondersteund wordt. Het buurtcomité van Fonds voor Zuid beslist hier over. Elke maand is er een nieuwe aanvraagronde.

Heb je eerder een vraag? Dan kun je mailen naar; info@fonsvoorzuid.nl of stuur een chat bericht.

 

Initiatiefnemers:
Partners: