Mensen maken zuid

Direct aanvragen

LET OP: De buurtfondsen in Amsterdam kunnen de rest van het jaar geen aanvragen meer in behandeling nemen. Dit betekent dat de aanvraagrondes in oktober en november niet doorgaan. Lees hier meer.

Bedankt dat je een aanvraag wil doen. Leuk dat je je in wilt zetten om Amsterdam een beetje mooier te maken! Stichting Mensen Maken Amsterdam verzorgt de aanvraagprocedure en projectadministratie voor alle buurtfondsen in Amsterdam.

Door op onderstaande knop te klikken, kan je een aanvraag doen. Let op: je hebt maximaal 60 minuten om het aanvraagformulier in te vullen en kunt niet tussentijds opslaan. Wil je eerst het formulier rustig invullen in Word en daarna kopiëren en plakken in ons digitale aanvraagformulier? Download dan hier een voorbeeld van het aanvraagformulier.

AANVRAGEN TIJDELIJK NIET MOGELIJK

Let op: Eerst moet je je registreren met jouw e-mailadres. Daarna krijg je een eenmalige inlogcode (een token) toegestuurd van aanvraag@mensenmakenamsterdam.nl.

Met deze inlogcode en jouw e-mailadres kan je vervolgens een account aanmaken. Dit account kan je gebruiken om in het vervolg aanvragen te doen.

Wanneer je vragen hebt over het aanvraagproces stuur dan een e-mail naar aanvraag@mensenmakenamsterdam of bel +316 25 30 57 78. Succes!

Initiatiefnemers:
Partners: